Hvad ved vi om den nye iPad Pro?

Der er ikke længe til, at den nye iPad Pro lanceres her i Danmark. Efter sigende skulle det være den hidtil bedste iPad, der er lanceret. Processoren er den kraftige A9X processor, hvilket gør iPad Pro til næsten dobbelt så hurtig som forgængeren – hvis man da kan kalde den det – iPad Air.

Foruden at være kraftig, så er det også den største iPad, Apple har lanceret. Med en skærm der er så stor, kunne man frygte, at grafikkortet ikke ville yde tilstrækkeligt og at oplevelsen derfor blegner i en skærm med knap så flotte billeder. Det lader dog ikke til at være tilfældet. Grafikprocessoren er væsentlig forbedret, og grafikkortet er af en sådan støbning, at retinaoplevelsen bliver fuldkommen. Målt i forhold til tidligere iPads, så er performancen blevet bedre og både krævende spil og tung billedbehandling kører uden problemer. Hvis du ynder at se film på din tablet, så kan du godt glæde dig til den nye iPad Pro. Farverne fremstår meget flottere og mere nuancerede, hvilket gør det til en helt anden oplevelse at se film, end man er vant til. Skærmstørrelsen gør naturligvis også sit til at oplevelsen bliver god. Det er næsten som at se film på TV’et!

Batteriet på den nye iPad Pro

iPad Pro er, som navnet antyder, beregnet til professionel brug. Hvis dette skal opfattes seriøst, så bør den også kunne holde til en 8 timer lang arbejdsdag, hvor man bruger iPaden til både krævende opgaver som billed- og videobehandling, samt mindre krævende opgaver som research på internet, tekstforfatning mm. Umiddelbart tegner det godt. Apple oplyser nemlig selv, at deres nye iPad kan holde strøm i 10 timer med konsekvent brug. Der er dog mange faktorer, der spiller ind på en enheds strømforbrug, hvoraf den største helt klart er, hvor meget regnekraft en opgave kræver. Det siger derfor sig selv, at ved ”tunge” opgaver vil tablet’en hurtigere løbe tør end ved simpel surfing på internettet. Når det så er sagt, er en gennemsnitlig arbejdsdag på 7,5 timer, og hvis Apple estimerer 10 timer per opladning, så burde de 7,5 timer være godt dækket ind.

Tilbehør til din nye iPad Pro

Når Apple lancerer nye produkter, sker det ofte, at der følger nyt udstyr med. Vi så det med iPhone 5, hvor der samtidig kom en ny oplader på markedet. Fra den ene dag til den anden, var dine gamle ladere ubrugelige, hvis du valgte at skifte din gamle iPhone / iPad ud med en nyere. Så slemt er det dog ikke med den nye iPad Pro. I denne omgang er det nemlig ikke opladeren, der er blevet opdateret, men der er derimod lanceret to helt nye produkter. Et bluetooth-keyboard, som du nemt kan klipse på din iPad, så den fungerer som en laptop, og en touch-pen, så du kan bruge den til udvidet billedbehandling og tegne med. Apple mener det tydeligvis, når de kalder deres nye enhed for Pro, og de nye værktøjer øger da også funktionaliteten, så den kan bruges professionelt. Mest revolutionerende er pennen nok. Den reagerer nemlig ret præcist på skærmen, og har flere funktioner. Bl.a. styrer du selv, hvor hård en streg, du vil tegne, og hvis du vipper spidsen lidt, imens du tegner, får du en blød ”brush”-funktion. Pennen oplades endvidere på under 30 sekunder, hvorefter du kan bruge den i flere timer igen. Ret smart og funktionel.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Skriv et svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *