Legetøj der stimulerer din kat

Kattens anatomi er kraftige, smidige kroppe, skarpe klør og tænder der er beregnet til at dræbe sit bytte. Generelt meget adrætte. Katte har de smarte egenskaber, at de kan se og høre i næsten total mørke. Det benytter de selvfølgelig hvis de er ude på jagt om natten. En undersøgning viser at hus-tilknyttede hunkatte bruger 26 % af døgnet på jagt og på at finde deres føde. Nu hvor så meget af kattens hverdag og selve kattens natur går ud på jagt, er det vigtigt at få noget legetøj som stimulerer dette jagtinstinkt.

Stimulerende jagtlegetøj

Der findes rigtig meget stimulerende legetøj. Noget af det mest velkendte stimulerende legetøj er jagtlegetøj med en bold. Med dette legetøj kan jagten gå i gang. Plasticbolden ruller frem og tilbage og fra side til side. Katten kan prøve at følge og fange bolden igennem forskellige åbninger. Inde i bolden er der små raslende kugler, der griber og holder din lille hjemmegående tigers opmærksomhed. Den medrivende og stimulerende leg kan fortsætte i timevis.

Det er vigtigt for din kat, at blive aktiveret og stimuleret dagligt. Især hvis det er en indekat. Indekatte har nemlig ikke de samme muligheder for at jage som udekatte har. De fleste katte kan sagtens finde en måde at aktivere sig selv på, men de værdsætter stadig at have noget legetøj som de kan jage. Det er vigtigt at få fat i et kradsebræt til sin kat. Det er både til gavn for kattens velvære, og så mindsker det også risikoen for beskadigede møbler. Legetøj er en rigtig vigtig ting for din kat. Derfor skal du sørge for at din kat har noget godt legetøj, som den kan jage og bide i. Hvis legetøjet bliver for trivielt for din kat. Er det en god ide at gemme lidt af dens foder i noget legetøj. Så skal den aktivere sig selv for at få fat i maden.

Det rette foder til din kat

Katten er et meget aktivt dyr. Den er rovdyr af natur og skal derfor, udover en masse motion, have kød. Det er der i killingefoderet fra Iams. Og udover det er der en masse andre gode næringsstoffer til din killing. Foderet er nemt at tygge, da det er i små piller. Foderet indeholder også stoffet DHA som hjælper hjernens udvikling. Killingefoderet er også velegnet til gravide og diende katte.

Iams har også udviklet foder til katte der har tendens til hårbolde. Da det indeholder cellulosefibre, hjælper det hårbolde til at komme igennem fordøjelsessystemet. Iams har lavet slankefoder til katte der enten er overvægtige eller ikke er så aktive. Der er mindre fedt i og så er der L-carnitin, der gør at katten kan forbrænde fedt nemmere.

Senior kattefoder til ældre katte

Til modne og ældre katte har de lavet foder der støtter immunforsvaret og indeholder fedtsyrer der giver en sund hud og flot pels.

Hvis du går op i hvad din kat spiser, bliver den både mere aktiv og gladere. Det er enormt vigtigt at give din kat det rigtige foder, da den bevæger sig rundt i naturen på daglig basis. En sund kat er hele tiden i bevægelse og har brug for vitaminer, proteiner og mineraler, så den kan klare dagens strabadser.

Der findes masser af alternative mærker og fodertyper. Du kan få hjælp og vejledning hos din dyrehandel. Da Iams har forskellige smagsvarianter, kan du finde det foder der er bedst til din kat. Meget af foderet indeholder kylling, men man kan også få foder med lam og fisk. Foderet fås i 3, 10 og 15-kilos poser. Med det store udvalg skulle der være nok at vælge af og du kan jo prøve at finde ud af hvilken smag, der er lige netop din kats favorit.

Lækker mad gør din kat glad og dermed bliver du gladere for din kat!

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Skriv et svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *