Lydighedstræning af hunde

Hunde er søde, bløde og sjove. Der er rigtig mange dejlige ting ved at have en hund. Men hvis den ikke får en god opdragelse, er det en belastning for både hunden og ejeren. Din hund skal opdrages lige fra du får den, så den hurtigst muligt kan lære at være omkring mennesker og andre hunde. Her kan lydighedstræning være en god ide, da både dig og din hund kan få udbytte af det.

Lydighedstræning er et fantastisk værktøj til at få en glad og velopdragen hund. Den får både motion og lærer at begå sig. Hvis du har en hvalp er det en rigtig god ide at starte på lydighedstræning.  Det kan være i en hundeklub eller bare derhjemme. Hvis du har en ældre hund er det også en god ide at vedligeholde den træning den har fået som hvalp.

Få hjælp på hundeklubberne

Der findes en masse hundeklubber rundt omkring i landet, hvor der er masser af hjælp at hente, fra kyndige, uddannede trænere. Du får et stærkere bånd med din hund og I får begge motion. Din hund kan få nye legekammerater og du kan få en masse gode venner. Du kan vælge at gå til hundetræning i et par måneder, men hvis du får blod på tanden er der en masse gode og spændende oplevelser at hente. F.eks. kan I deltage i hundekonkurrencer.

Lydighedstræning er et godt hjælpemiddel til opdragelse af din hund og gør din hund lydig og børnevenlig. Du kan træne hele livet, da lydighedstræning skal vedligeholdes. Med lidt tålmodighed og vilje, får du hurtigt en frisk og dygtig hund. Det sparer dig for en masse problemer i fremtiden, da din hund har lært hvordan man opfører sig overfor andre hunde. Den lytter til hvad du siger og kan lave kunster. Så hvis du ofrer lidt tid, får du en dygtig hund og en masse gode stunder.

Vælg hundefoder efter type

Dit valg af hundemad er vigtigt for din hunds sundhed. Du skal vælge efter alder, størrelse og aktivitetsniveau. Eukanuba har f. eks. udviklet foder til hunde med sart hud, sarte maver og sarte led. Da hunde har tendens til at tage på efter sterilisering pga. den ændrede hormonbalance, har Eukanuba også udviklet foder til steriliserede, overvægtige hunde. Dette skal selvfølgelig kombineres med motion.

Iams har også forskellig foder til din hund. De har specielt foder til alle aldre af hunde. Foderet indeholder ingen farvestoffer, konserveringsmidler eller smagsstoffer. Hvis du har en voksen hund, skal den have specielle fibre der giver et sundere fordøjelsessystem og Omega 3 og 6 der giver en sund og skinnende pels. Foderet er velsmagende, så det vil blive et godt, nyt bekendtskab.

Specielt foder til hvalpe

Hvis du har en hvalp, skal foderet erstatte de næringsstoffer hunden fik fra modermælken. Hertil har Iams udviklet foder med naturlige fibre der giver afbalanceret fordøjelse og DHA der understøtter hjerneudviklingen. De naturlige fibre giver også hundens afføring en svagere lugt. Desuden er der vigtige næringsstoffer til et sundt hjerte og knasende foderpiller til at styrke tænderne.

Når en hund bliver ældre får den typisk problemer med immunsystemet, tandproblemer og bliver svagere. Iams foder indeholder animalske proteiner der vedligeholder hundens muskelmasse. Foderet har også vitaminer og mineraler der hjælper hundens immunforsvar.

Der tilbydes altså masser af forskellig foder til hunde. Hvis det er svært at overskue hvad man skal købe, kan din lokale dyrehandel hjælpe dig. De forhandler sandsynligvis både Eukanuba og Iams, men der er masser af gode alternativer. Det kan bestemt betale sig at gå op i foderet, da det kan forlænge og forbedre din hunds liv. Det er selvfølgelig vigtigt at give din hund en aktiv livsstil, med foderet.

Da hunde har forskellige behov, er det rigtig vigtigt at give dem de rigtige vitaminer, proteiner og mineraler, så de kan blive glade og aktive.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Skriv et svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *