Cool Healths Cool Gadgets!

Mit navn er Jens Christiansen. Jeg er 37 år gammel og jeg lider af godartet teknostress. Det vil sige, at jeg stresser over technologi og bliver lige så gal, når det ikke virker, som jeg bliver glad, når det gør.

Cool-speakers

I år 2014 er der stadig mennesker i Danmark, der i ramme alvor lytter til musik på deres mobil-telefon ved festlige situationer. Det er ikke rart at tænke på. Vi husker sikkert alle 00’erne, hvor enhver tog- eller bustur uden undtagelse havde forvrængede 50 Cent-toner fra en eller andens mobil-telefon som underlægningsmusik, men jeg troede faktisk, at den rædsomme tendens ville ebbe ud. Jeg må dog, ikke uden et vist vemod, konstatere, at det ikke er tilfældet. Faktisk har jeg selv deltaget i social begivenhed for nylig, hvor der bl.a. blevet spillet Chopin på en iPhone – og min skam kender ingen grænser. Det er også derfor, jeg ser det som min pligt at skabe opmærksomhed omkring coolhealth.dks coolspeakers. Disse er ganske enkelt gode til formålet. De er små, handy, nemme at have med rundt og spiller forbavsende godt i fht den lille størrelse. Desuden kan de tåle vand, så man kan have dem med i poolen eller ved stranden. Og på festival, ikke mindst, hvis man er til den slags. Jeg er en person, der sætter æstetik i højsædet, og det er i den grad æstetisk at drikke cocktails i en swimmingpool, imens der flyder en lille dims rundt, der spiller Vivaldi – i glimrende kvalitet. Naturligvis foretrækker jeg stadigvæk at lytte til vinyl-plader, når jeg har muligheden, men disse coolspeakers er heller ikke ment som et alternativ til din B&O-anlæg. Det er til de situationer, hvor earplugs ikke er nok, og er ikke er adgang til et anlæg. Her kommer coolspeakers’n til deres ret!

Powerbanks

Jeg har for nylig kasseret en gammel smartphone. Den var ikke så smart mere. Den var heller ikke ret gammel, egentligt, men det er ikke pointen. Det, der grundlæggende var i vejen med den, var, at den afladede batteriet på rekordtid. Det var som at se Usain Bolt nogle gange, som den gik fra 100% til rød. Desuden havde den også den Murphy’ske kvalitet, at den med stor præcision løb tør for strøm i situationer, hvor manglende mobilforbindelse er uacceptabelt. Derfor har jeg anskaffet mig en splinterny Samsung, primært fordi alle mulige andre, jeg kender, har, og jeg har generelt været fint tilfreds med den. Men… batterilevetiden er stadig ikke suveræn, jeg glemmer stadig at få den opladt, og jeg ender stadig med at stå i situationer, hvor den løber tør for strøm, og jeg ikke kan få den opladt. Men nu er jeg begyndt at bære en powerbank med mig rundt. Alene det at kunne sige, at man har en powerbank på sig, føles godt, må jeg tilstå. Udover at det lyder imponerende, er der det smarte ved disse powerbanks fra coolhealth.dk, at de er små som kreditkort, nemme at bære rundt på, og stadig har nok kapacitet til at lade din telefon op. De kan ikke lade en død telefon 100% op, godt nok, men det er nok til, at det kan forebygge de ærgerlige situationer, hvor forbindelsen ryger på det forkerte tidspunkt.

 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Skriv et svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/d/d/24slash7.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *